El Blog de Trespams

Blog personal sobre tecnologia, gestió de projectes i coses que se me passen pel cap

Una setmana interessant

Aquesta ha estat una setmana interessant de viure amb molts aspectes. És en setmanes com aquesta en que es justifica la decisió de fer-se autònom i muntar empresa pròpia. Tot i els riscs, els nirvis i l'estres, aquests tipus de coses difícilment passen si fas feina per un altre.

La primera notícia positiva va arribar dilluns, un client amb el que estam negociant refer-li la web ens amplia el projecte. Per mi és positiu surti el projecte o no, ja que implica que si es fa es podrà fer una feina molt més acurada i amb més possibilitats d'integració. Quan vàrem presentar el primer pressupost quedava coixa la part que ara ens han demanat ampliar, ja que quedava fora de l'àmbit del pressupost. Pareix que el client s'ho ha repensat i ho facem nosaltres o no, el projecte serà molt més complet i per tant amb moltes més possibilitats d'èxit en el que fa a retorn de la inversió.

El dimecres al matí em crida Ricardo que era pel Parc Bit amb Martin Varsavsky i si no em feia res acompanyar-los a fer una volta pel Parc. D'aquí en Varsavsky en va fer un apunt amb vídeo i fotografies. Se'm fa estrany veure'm a un vídeo, però la veritat és que em va agradar conèixer personalment a Varsavsky i poder conversar amb Ricardo, que ja feia estona que no parlàvem.

El dimecres mateix deixàrem pràcticament llesta per a producció una nova característica per Globalbooking, en Rafa, qui està al davant del projecte sempre té moltes iniciatives, i és molt divertit poder-les fer realitat.

El dijous reunió amb la gent de Fiesta, anam per feina i són reunions productives, però també ens ho passam molt bé fent feina plegats. Amb reunions així te n'adones del temps que has perdut en altres reunions o mai s'aclaria res, amb gent que entrava i sortia, sovint enlloc d'una reunió pareixia l'squetch dels Marx. És el meu ideal de reunió: bona connexió amb el client, que ja s'ha convertit en amic, decisions preses i a més fas unes bones rialles.

El dijous mateix m'arriba la nova jugueta un Kindle DX. Al final he caigut! M'he esperat a poder-me permetre l'ebook gran, el sistema operatiu que duu pareix que és un poc més antic que els models petits, però jo el vull per poder llegir còmodament pdf en format A4 fense tenir-ne que fer cap conversió. Va fantàstic per això, poses el pdf i a llegir. Encara no he comanat cap llibre, encara en tenc un grapat en paper pendents de llegir, però sí que hi he posat la documentació tècnica que tenc en pdf i fa molt bon llegir.

El divendres capvespre toca sessió de teambuilding, o millor dit d'oficina building. Després de dinar ens posam els quatre a muntar les estanteries d'Ikea que havíem comprat el divendres anterior. En @morenosan diu que "la empresa que monta muebles unida permanece unida". Els mobles queden muntats en poques hores, i per fi podem posar la planteta que tenim a un lloc elevat. La cafetera canvia de lloc, ara és fins i tot més còmode fer-se un cafè.

Per acabar la setmana en Benjamí em convida a la ràdio per parlar de l'empresa i del que feim amb programari lliure. Ja hi ha el podcast penjat a la web, al manco fins que el nou Govern no decideixi tancar-la (què ja heu signat contra el tancament?). A l'estudi ha una munió de gent i en alguns moments és un poc caòtic, però va ser força divertit. Una manera diferent de passar el dissabte capvespre. Però no acabà la cosa aquí, en tornar de la ràdio partim cap a Alaró, que hi ha ball de bot em diu la dona i cap allà anam. De ball de bot encara en sé molt poquet, amb els boleros em defens però les jotes i mateixes encara em superen. Amb les jotes tenc un problema afegit: al la tercera o quarta volta acab ben marejat.

A veure com acabarà la setmana!

blog comments powered by Disqus