El Blog de Trespams

Blog personal sobre tecnologia, gestió de projectes i coses que se me passen pel cap

Gràcies a tots per venir al creant bits: eines

Actualització: Pujats els documents al dropbox

Una vegada més, i ja van quatre el creantbits ens ha servit per carregar piles, per trobar-nos amb amics que feia temps que no veiem. Cares conegudes d'altres trobades (des d'aquí moltes gràcies per el detall de les galletes) i un quòrum impressionant. Se nota que en Pau té tirada :)

Feia estona que volíem fer una altra trobada d'aquestes. Personalment crec que és molt enriquidora pel que representa d'important per nosaltres veure que hi ha molta més gent que s'interessa pel mateix tipus de coses que nosaltres. Com ja he dit altres vegades això me fa tornar la fe amb la professió.

M'hagués agradat poder fer streaming de vídeo, l'hem intentant, però ens ha fallat la connexió. Ja sé que estam a un Parc tecnològic, però ja sabeu com van aquestes coses. A APSL necessitàrem prop de tres mesos en tenir una ADSL i és sols de les normaletes (i cares), res de connexions de 50 Mb que hi ha pels pobles. A veure si la propera vegada hi ha més sort!

Com a telonero de Pau he presentat un grapat d'eines que trob d'allò més interessants per fer feina amb Django, Python i potser fins i tot per complementar altres llenguatges de programació. En Pau per la seva banda ens ha fet una introducció molt clarificadora del que representa fer feina amb Git. M'ha agradat molt la frase de que Git representa una solució tècnica a un problema social, el de la comunicació. En pau m'ha enviat la presentació i la penjaré junt amb la meva tot d'una que pugui.

Moltes gràcies per l'assistència i el suport. En el nostre ànim està el seguir fent més trobades com aquestes. El suport del Parc Bit (Incubit) cedint-nos la sala val a dir que és una de les coses que fan possible que aquest esdeveniments siguin possibles. Ens queda un any i mig d'incubació encara, així que amenaçam amb tornar-hi :)

blog comments powered by Disqus