El Blog de Trespams

Blog personal sobre tecnologia, gestió de projectes i coses que se me passen pel cap

Creant Bits: eines

El divendres 29 d'octubre a les 16:00h a la sala de formació del Parc Bit tornam amb una nova edició del Creant Bits.

Aquest cop ens fa ganes xerrar un poc d'eines de programació Python, fent cinc cèntims d'utilitat com virtualenv, fabric, pip, ... És a dir, de totes aquelles eines que no poden faltar a la borsa d'un programador Python i que ens permeten ser encara més productius.

Després en Pau Rullan ens explicarà con fer servir Git en el dia a dia. Git, junt amb Mercurial són una de les millors eines de control de versions distribuït que podem trobar. En Pau s'ha ofert a explicar-nos perquè Git li agrada més i com fer-ho servir per a que la complexitat d'aquesta utilitat jugui al nostre favor.

Com sempre aforament limitat a 25 persones màxim. Us podeu apuntar deixant un comentari.

blog comments powered by Disqus