El Blog de Trespams

Blog personal sobre tecnologia, gestió de projectes i coses que se me passen pel cap

Primeres modificacions al blog nou

Avui he fet les primeres modificacions al Blog. Ja us deia que això de posar en producció les coses et força a trobar i corregir els errors més ràpid.

M'he trobat que els RSS no funcionaven. La idea era mantenir la compatibilitat amb els RSS de Wordpress, de tal manera que els vells subscriptors no notassin el canvi, però me vaig deixar una s i no anaven. El canvi ha esta molt senzill, però ha sigut cosa d'esperar a arribar a casa per fer les modificacions.

De pas he aprofitat per arreglar quatre etiquetes que no estaven ben posades i posar una validació als comentaris de manera que "peti" en posar un comentari buid. La part de comentaris és potser el que menys m'agrada, ja que encara fa servir les llibreries de oldforms de Django i jo ja estic molt acostumat a les noves. El canvi de oldforms a newforms serà de les primeres coses que vull fer. El que em frena un poc és la part de control de l'spam, però miraré si puc fer servir algun component per a connectar amb l'Akismet i fer-ne el backoffice per a controlar-ho.

De les coses que més m'agraden del nou programa és la possibilitat de fer servir el Markdown per a escriure els posts. Al Wordpress segurament se deu poder fer alguna cosa per l'estil, però no m'hi he volgut barallar mai. Vaig posar també javascript per a colorejar codi Python, així que ara veureu que els articles que tenguin codi quedaran un poc millor presentats.

blog comments powered by Disqus