El blog de Trespams

[ x ]

Faig servir les cookies de Google Analytics per al control de visites i estadístiques..
És una pardalada, però la llei diu que us he d'avisar, ja veus. Així que si visitau aquest blog donau-vos per informats o sortiu ara mateix i netejau les cookies del vostre navegador. Si continuau llegint, suposaré que ja us està bé. Si vols saber com llevar les cookies del teu navegador: aquí ho pots trobar

Ja tenim el compte d’Appengine

Doncs això, fa poques hores he rebut el missatge que diu que ja puc fer coses amb l'Appengine de Google, en morenosan en va dir ahir que havia rebut també el seu, així que pareix que estan obrint el grifó bastant de pressa.

Ara es cosa d'anar pensant què es pot fer. De totes maneres no es tant l'aplicació en sí, com poder provar l'entorn i començar a veure les seves possibilitats, com s'hi fa feina, quines diferències hi ha entre poder fer l'ORM de Google i el de Django, veure les limitacions que ens imposa...

Temps al temps!

blog comments powered by Disqus
<<<<<<< main/templates/puput/base.html ======= >>>>>>> main/templates/puput/base.html