El Blog de Trespams

Blog personal sobre tecnologia, gestió de projectes i coses que se me passen pel cap

No diguis dois

No diguis dois és el grup on toca el baix habitualment el meu cuyat-pot-ser que és una altra manera de dir que és el tipus que surt amb la meva germana, i al qual tenc amb molt d'apreci.

El dijous vàren tocar a Binissalem, al casal de Ca'n Sabater. Encara que l'apunt soni a nepotisme, m'he decit a fer-ho perquè em va fer molta gràcia la frescura del grup, i com se'n desferen davant un públic l'edat mitjana del qual estava al voltant dels 70 anys.

Tocàren cançons del seu repertori i algunes de manllevades, davant un públic que no té el rock català a un de les seus referents musicals. Personalment he de dir que em va agradar, no els havia sentit cap vegada en directe i m'atreviria a dir que vaig veure alguna de les senyores de la tercera edat moguent els peus. També n'hi hagué alguna que es dormí, tot i la contundència de les guiterres de No diguis dois.

Em sorpreneren dues coses: la frescura del grup, fent acudits a la concurrència i fent honor al seu nom, i que el públic fos majoritàriament de la tercera edat. Aquest públic demostra ser poc selectiu (pel que es veu cada dijous compareixen) i a la vegada demostra que es mobilitzen molt i molt millor que la gent jove. Estan molt més enterats dels saraus que hi ha al poble que la gent a la que suposadament va dirigit el sarau, i a més s'apunten a tot!.

No diguis dois estigueren bé, molt bé. Feren tot el possible per animar al públic, però hem d'entendre que a les padrines tampoc era cosa de treure-les a la pista a fer voltes a ritme de rock. El concert va transcorre durant prop d'hora i mitja i es va animar força quan començaren les improvitzacions: la més celebrada va ser un pas doble d'Osifar, que mesclava ritmes coneguts per la concurrència amb lletres gruixudes i bones d'entendre, seguida per un tango molt pujat de to de Tomeu Penya, i és que el sexe ven a totes les edats! :)

Enhorabona al·lots! Vàreu demostrar el vostre saber fer davant un públic difícil. Esperem que la propera vegada el públic estigui més en consonància amb la vostra música.

blog comments powered by Disqus