El blog de Trespams

[ x ]

Faig servir les cookies de Google Analytics per al control de visites i estadístiques..
És una pardalada, però la llei diu que us he d'avisar, ja veus. Així que si visitau aquest blog donau-vos per informats o sortiu ara mateix i netejau les cookies del vostre navegador. Si continuau llegint, suposaré que ja us està bé. Si vols saber com llevar les cookies del teu navegador: aquí ho pots trobar

Quartz - un gestor de treballs per Java

Quartz és un gestor de treballs (job scheduling system) per Java de codi obert que es distribueix baix la llicència Apache 2.0. Segons la seva documentació s'integra perfectament tant amb aplicacións J2EE com amb aplicacions J2SE.

A la web de Quartz hi ha un bon grapat d'exemples per a la seva integració, però el que fa Quartz realment fàcil de fer anar és el bastiment Spring. Hi ha una secció de la documentació d'Spring dedicada a la integració de Quartz amb les nostres aplicacions Spring. La simplificació feta per aquest bastiment és fantàstica, i en pocs minuts podem tenir un completíssim cron a l'abast de la nostra aplicació web i executant les funcions Java que volguem.

Quartz és una d'aquestes coses que convé saber que existeixen i no tenir que anar reinventant la roda o fer pegats per tal de fer que la nostra aplicació realitzi tasques periòdiques. Per cert, s'ho paga llegir-se el tutorial de la sintaxi de cron que hi ha a la web. Clar i ben explicat.

blog comments powered by Disqus