El Blog de Trespams

Blog personal sobre tecnologia, gestió de projectes i coses que se me passen pel cap

Arg! Java i PPC Linux

Doncs això, avegades és desesperant. Se suposa que tenc una maquinota i va molt més lent que la màquina que tenc a la feina. A més l'Eclipse es mor a la mínima. Quan vaig comprar el PPC la veritat és que m'esperava més rendiment i m'esta defraudant.

M'estic plantejant sèriament comprar una màquina nova per al desenvolupament Java i destinar el G5 a tasques no relacionades amb la programació amb Eclipse i Java. La veritat és que va molt bé com a servidor, he fet algunes proves amb Postgres i tira molt bé, el problema és no poder desenvolupar en condicions... No és que desenvolupi a casa, però m'agrada investigar i provar coses que a la feina no tenc temps de provar i és desmoralitzant veure que no puc avançar al ritme que m'agradaria per mor del maquinari.

Les màquines de nucli dual de Dell estan molt bé de preu, o els de Miró, que tenen Compaq AMD Duron, en ambdos casos amb pantalla TFT de 17" inclosa per menys de 1200 Eur IVA inclòs. Estaria bé poder fer una comprarativa de rendiment d'aquestes màquines. La versión 5 del JDK té port per AMD 64 bits i també en tenen moltes de les distribucions Linux, en concret Debian i Ubuntu, així que no em faria res poder provar aquestes maquinetes. Ara tot és saber d'on treure 1200 Eur :O

blog comments powered by Disqus