El Blog de Trespams

Blog personal sobre tecnologia, gestió de projectes i coses que se me passen pel cap

He vist l’anunci

Aquest darrers dies sou molts les que m'heu comentat que a l'empresa on faig feina havien posat un anunci per un lloc idèntic al que estic ocupant actualment.

Bé, primer de tot he dir que gràcies per l'interés :)

El món turístic a mi m'agrada molt, gairebé tant com la informàtica, i això crec que es deu a que és un món canviant, que es va adaptant a les noves necessitats dels usuaris i dels clients.

Quan hom fa feina a una empresa que es dedica fonamentalment al negoci turístic, es lògic que de tant en tant hi hagi canvis, en aquest cas concret un dels canvis m'afecta a mi.

Encara no us puc dir què faré o com acabarà la cosa, però ja us dic que no me lleva la son. Des de fa ja uns anys l'empresa per la que faig feina s'està reinventant a ella mateixa, adaptant-se a un nou tipus de client turístic i això és bo, ja que tant en el turisme com en la informàtica no moure's vol dir estar condemnat a desaparèixer.

La feina que he fet fins ara ha estat molt interessant i estic molt content de l'equip de gent amb qui he fet feina. No es pot demanar res més!

Tot d'una que sàpiga com acaba aquesta història us ho contaré, el que si que tenc ben clar és que l'acabament d'una etapa implica el començament d'una nova i a mi m'agraden els canvis :)

blog comments powered by Disqus