El Blog de Trespams

Blog personal sobre tecnologia, gestió de projectes i coses que se me passen pel cap

Debugging Teams

Debugging Teams és un d'aquests llibres que tothom que es dedica a la programació professional s'hauria de llegir, així de clar.

He llegit força llibres sobre gestió de projectes de software i sobre gestió d'equips tècnics i aquest és un dels que m'han agradat més. Toca molt de peus a terra, tractant problemes reals tant dels equips tècnics com del que significa gestionar gent, projectes i clients.

Es un llibre entenedor i clarificador. Potser si duis ja temps en la gestió de gent no us ensenyarà res nou, però posa paraules a les idees i proporcionar un vocabulari per poder expressar una manera de gestionar crec que és un dels grans mèrits d'aquest llibre.

Sense palla innecessària es concentra en els punts més importants d'una organització:

  • La cultura d'empresa
  • Gestió d'equips
  • Com tractar amb gent tòxica
  • Com tractar o sobreviure en grans organitzacions
  • La interacció amb els usuaris


Va a dir que sense el Twitt que va fer Jordi Cabot sobre el llibre i la ressenya que en va fer al seu blog: "Debugging teams - A book you all need to read" m'hauria perdut una lectura de les milloretes que he fet aquestes festes. Gràcies Jordi!

blog comments powered by Disqus