El Blog de Trespams

Blog personal sobre tecnologia, gestió de projectes i coses que se me passen pel cap

creantbits reloaded

El divendres 17 va tenir lloc una nova edició del creantbits, no em faceu dir l'edició que he perdut el compte. Un dia d'aquests quan tengui temps miraré de recuperar els apunts i demés i així a la propera edició li posarem els números romans que toquin.

Tanmateix, però, el creantbits serveix pel que serveix: trobar-nos amb els amics, fer amics nous i reunir en una mateixa sala bona part dels informàtics mallorquins interessats en el programari lliure, en la programació web i els sistemes.

Aquesta edició va ser molt hardcore. Hem de recordar per la propera que les ponències han de ser d'un màxim de 40 minuts per mirar de no acabar massa tard. La gent tenia moltes ganes d'explicar coses, a la majoria quan els vaig dir que màxim una hora se'm van queixar de que no els bastaria el temps. I efectivament, va ser així!

En aquesta edició ens hem trobat molta gent. Hi havia 91 persones inscrites i un bon grapat de gent que no va poder inscriure's ja que vaig tancar l'inscripció quan vaig anar a comprar el material. Tot i això la gent que ho va demanar va poder venir, ja que la sala al final tenia una capacitat de 140 persones i no les 120 que ens havíen dit.

Com sempre gominolas, aigua i cafè per fer passar l'estona. El RGP (Ratio de Gominolas per Persona) va ser semblants a altres edicions. Estam pensant que potser les properes jornades les hauria de patrocinar alguna clínica dental.

En definitiva, quatre hores i busques en companyia de monta gent, amb algun nirvi quan els micros no funcionaren i el tècnic de la sala va desapareixer, o abans de començar quan vam poder comprovar que la sala gran sols té un projector preparat per anar amb VGA. Tant de bo que el portàtil de Carles tenia sortida VGA i el vam poder fer servir.

De les xerrades poc a dir llevat de donar les gràcies a la gent que les va fer: Cesc, Marcos, Vicente, Bernat, Carles i David. Moltes gràcies a tots. Parlar en públic i preparar-se una presentació no és senzill.

Vicente va venir d'Alacant amb Pedro Pablo (Goldcar) per explicar-nos la seva experiència. La veritat és que estam molt contents que els nostres clients s'animin a explicar-nos com apliquen la tecnologia, no tant perquè siguin clients nostres (que també), sinó que a més la gent pot veure com cada casa és un món i distints tipus de gent tenen distints tipus de problemes i on la feina dels informàtics va molt més enllà de vendre un producte enllaunat.

No sé quan farem la propera xerrada, ja tenim algun voluntari disposat a explicar-nos coses, però ja hi haurà temps. El que sí sé és que procurarem seguir amb el mateix esperit: xerrar de tecnologia, de programació i del que ens apassiona. Potser alguns tenems seran massa hardcore però els que veniu ja sabeu a què veniu, i els qui no pensau per temes lleugers sempre podeu anar a alguna xerrada de notworking.

Resumint, moltes gràcies, com sempre un plaer poder compartir gominolas i tecnologia amb tots vosaltres, fins la propera!

blog comments powered by Disqus