El blog de Trespams

[ x ]

Faig servir les cookies de Google Analytics per al control de visites i estadístiques..
És una pardalada, però la llei diu que us he d'avisar, ja veus. Així que si visitau aquest blog donau-vos per informats o sortiu ara mateix i netejau les cookies del vostre navegador. Si continuau llegint, suposaré que ja us està bé. Si vols saber com llevar les cookies del teu navegador: aquí ho pots trobar

Rapid GUI Programming with Python and Qt

El divendres vaig rebre un nou llibre:

Rapid GUI Programming with Python and Qt
Editorial Prentice Hall
Autor: Mark Summerfield
ISBN: 978-0-13-235418-9

Es tracta d'un manual de programació per al desenvolupament d'aplicacions amb Python i les Qt.

Me l'he estat fullejant i la veritat és que sols amb la qualitat de l'edició el llibre promet.

El primers capítols duen una petita introducció a Python, que segurament servirà a la gent que s'atraqui al món del la programació d'aplicacions d'escriptori portables, cercant quelcom més senzill de fer anar que la programació en C++.

L'estructura s'orienta per temes, on es van construint aplicacions de diferents nivells de complexitat i es complementa el tema amb tot un seguit d'exercicis per a que el lector faci feina pel seu compte.

Els que ens dedicam fonamentalment a la programació web, sovint tenim tendència a pensar que l'escriptori clàssic no té sentit, i això no és cert. Ara per ara encara hi ha força aplicacions i entorns on una aplicació d'escriptori pot solucionar millor els problemes al nostre client que una aplicació web. Poder oferir una solució feta amb Python amb una llibreria com Qt4 (no oblidem tampoc les WxPython) sens dubte ens serà de profit per ambdues parts.

blog comments powered by Disqus
<<<<<<< main/templates/puput/base.html ======= >>>>>>> main/templates/puput/base.html