El blog de Trespams

[ x ]

Faig servir les cookies de Google Analytics per al control de visites i estadístiques..
És una pardalada, però la llei diu que us he d'avisar, ja veus. Així que si visitau aquest blog donau-vos per informats o sortiu ara mateix i netejau les cookies del vostre navegador. Si continuau llegint, suposaré que ja us està bé. Si vols saber com llevar les cookies del teu navegador: aquí ho pots trobar

Llista de llenguatges de programació que conec

En Corey Goldberg escriu al seu blog damunt la llista de llenguatges de programació que coneix, amb la qual cosa ha iniciat un memme? ;)

La cosa està en llistar els llenguatges de programació en el que un se n'ha desfet en un moment o altre de la seva vida. És a dir, no val dir que un coneix el llenguatge Petito si no ha passat de "hello world".

En el meu cas i per ordre cronològic

 • GW-BASIC
 • Turbo Basic/Quick Basic
 • Assembler 8086
 • Shell
 • FORTRAN
 • Pascal
 • Icon
 • Matlab
 • Modula 2
 • Object Pascal (Delphi)
 • SQL
 • Python
 • Forté
 • C
 • VbScript
 • Java
 • Javascript

Ja no es podríen classificar com d'haver fet res seriós:

 • Fast (un llenguatge que generava .com especialitzat en fer jocs).
 • Lisp
 • C++
 • Groovy
 • Ruby
 • C#

El Deplhi és un dels llenguatges que més he disfrutat de programar, però em vaig cansar de les tonteries de Borland i vaig trobar Python, quina gran troballa! Des d'aleshores no l'he deixat mai al Python, encara que altres llenguatges també s'han anant fent el seu lloc, el Python sempre ha estat en primera línia, encara que fos per generar codi per altres llenguatges.

blog comments powered by Disqus
<<<<<<< main/templates/puput/base.html ======= >>>>>>> main/templates/puput/base.html