El Blog de Trespams

Blog personal sobre tecnologia, gestió de projectes i coses que se me passen pel cap

I ja som a l'agost

I fa un calor que no vegis, tot i això vaig tenir l'oportunitat d'assistir a una reunió, on se'ns comunicà una notícia llargament esperada per alguns, on l'ambient va ser d'allò més gèlid. Ara per ara classificaré la notícia dins l'apartat de moviments relacionats amb la fusió, i ens queda estar a l'expectativa del que pot passar a partir de setembre. No deixa de sorprendre'm que encara que no pugui anticipar massa coses sí que estic copsant el tempo.

Siguem optimistes i classifiquem-ho com a de bona notícia, però per molt bona que sigui queda en un no res davant una notícia, també llargament esperada i que fa no res es va fer la realitat: la vinguda al món de una preciosa nina de Juan i Mayuko a.k.a. morenosan, des d'aquí l'enhorabona, i molt d'ànims a la parella per aguantar les nits d'insomni que els esperen el propers mesos.

Per la part més negativa, comprovar el malament que funcionen el que haurien de ser els serveis d'atenció a emprenedor i més en temps de crisi, on el que es fa es destruir i no crear. Hem contactat diverses vegades amb la gent de l'Incubit i és senzillament al·lucinant que la persona que ho duu "estigui de vacances" cada vegada, ja van dos periodes en dos mesos i pareix que cada vegada ens toca a nosaltres.

La veritat és que ens aniria molt bé tenir el suport de l'Incubit per alguns projectes que volem muntar, però és desesperant veure com funcionen per aquí les coses. Segueixo el blog de Jaime Estévez i em fa molta ràbia comprovar com ho va tenir de "fàcil" poder contactar amb un viver d'emprenedors, i nosaltres no aconseguim ni que ens retornin les telefonades.

Potser hauria de fer el mateix que els de l'Incubit i anar-me'n de vacances, però fa molta calor per voltar pel món i tot està massificat. M'estim més deixar-ho per més envant, i ara dedicar el temps lliure a seguir les novetats de Django i anar adaptant-les al blog. Ahir vaig donar d'alta el projecte a Ohloh, així afegeixo el meu petit granet d'arena per a que Python siguin mantinguen una bona posició dins la comparativa de llenguatges.

Encara queda un bon tros d'estiu i les vacances de la majoria de gent tot just comencen, una bona època per anar a fer feina sense passar ànsia pel tràfic, sense l'stress de les telefonades i amb l'aire condicionat de l'oficina.

blog comments powered by Disqus