El Blog de Trespams

Blog personal sobre tecnologia, gestió de projectes i coses que se me passen pel cap

Powered by Django

Un dels propòsits del 2008 pareix que ja s'ha complert. Gràcies a Bernat avui hem canviat el blog vei en wordpress que quedarà a blog.trespams.com, més que res per si alguna cosa anàs malament mentre es fa el canvi.

El nou blog està en fase beta, però seguint els principis del la programació àgil, he preferit posar-ho en producció i anar polint els detalls que queden. Com podeu veure pel titol el blog és Django powered. Corre damunt un servidor dedicat que tenim per APSL dins un entorn chroot que en Bernat ha montat.

El codi font del blog està disponible al repositori de google code, com a una branca amb suport unicode del blogmaker, així que tothom és benvingut a col·laborar-hi i a posar-hi tickets pels errors que segurament hi trobareu.

Al codi font també hi ha l'importador de Wordpress cap al blog, de manera que veureu que els articles de l'antic lloc, comentaris i trackback estan inclosos en el nou. La importació no ha estat massa complexa i s'ha fet a partir de l'exportación en format RSS que fa el Wordpress. Tot i això hi ha petites millores a fer, com les de tractar millor els paràgrafs. Alguns articles encara no han passat per la modificació i les lletres es veuen molt atapides, fruit de la combinació de l'importado i de la fulla d'estils que he fet servir per a contruir el lloc, el multiflex.

Encara queden cosetes a polir, veig que m'he deixat el peu del "powered by django" per exemple, la part d'agraïments, etc. etc. que aniré posant durant els propers dies i setmanes. El d'avui és una beta, gairebé alfa, però com us dic, crec que l'important és perdre la por i posar-ho en producció i anar-ho millorant dia a dia.

blog comments powered by Disqus