El Blog de Trespams

Blog personal sobre tecnologia, gestió de projectes i coses que se me passen pel cap

trespams ha fet tres anys

Ja ha plogut força des de que va tres anys vaig posar en marxa aquest bloc. Han estat tres anys d'escriure de tot un poc, però sobretot del que m'apassiona: la programació i la gestió de projectes i estimació informàtics, tant des del seu vessant tècnica com de la vessant humana.

Les estadístiques del Wordpress em diuen que comptant aquest hi ha 167 entrades al bloc, la qual cosa vol dir un poc més d'una entrada setmanal. Vist en perspectiva no és massa, però a mi ja m'està bé.

Vaig començar a escriure a mena d'exercici. Sempre m'ha agradat escriure, però fer-ho quan altra gent et pot llegir és una altra cosa, imposa respecte. Tenir un bloc és una manera de perdre la por escènica i acostumar-se a la comunicació escrita com a mitjà d'expressió.

Des del principi aquest ha estat un bloc en català, per que sí, perquè m'agrada, perquè és el meu bloc on dic el que vull i perquè s'ha de poder parlar de tecnologia i de qualsevol cosa en català. En Benjamí ho explica molt bé al seu apunt damunt llengua i tecnologia.

El boc a més ha servit per mantenir el contacte amb un bon grapat de gent i directa o indirectament contar-los el que estic fent, els meus interessos, el tic-tac de la feina, convidant-los a ser partíceps dels meus pensaments i de les meves inquietuds. Ha servit també com a mitjà on poder desestressar-me, sovint fent conya de situacions viscudes a la feina o al carrer, gairebé sempre, però, conservant la vessant tecnològica del bloc.

Als visitants assidus i no tant assidus de trespams, us vull agrair el vostre interès i els comentaris i aportacions. Moltes gràcies!

un pam, dos pams, tres pams, ...

blog comments powered by Disqus