El Blog de Trespams

Blog personal sobre tecnologia, gestió de projectes i coses que se me passen pel cap

Software project survival guide

Titol: Software project survival guide Autor: Steve McConnell Editorial: Microsoft Press ISBN-13: 978-1-57231-621-8 Pàgines: 288

Sofware project survival guide és un llibre damunt la gestió de projectes en general, no entra a explicar cap metodologia concreta, sinó que és un conjunt de consells i llistes de coses a comprovar en els projectes, però sense mullar-se ni anar al detall.

Al contrari d'altres llibres de McConnell he de dir que aquest no està a l'alçada, pareix més un llibre d'aquells que es fan per pagar factures i que s'aprofita de la fama dels que l'han precedit.

Tot i això he ha coses aprofitables: alguns "survival checks", una mena de llistat de coses a tenir en compte o a fer per dur endavant el projecte, i és un recordatori del cicle de vida d'un projecte.

L'estil tampoc és el que acostuma McConnell, molt més amè de llegir. Aquest m'ha costat acabar-ho, ja que li passaven per davant tots els altres llibres que he anat comprant aquesta temporada.

En el que fa a l'edició, el llibre té una edició amb una tipografia de cos dotze amb molt de marge per tot i amb un doble espai generós. Amb una altra tipus d'edició el llibre no passaria del centenar de pàgines.

En definitiva, si us ho regalen o el trobau de segona ma agafeu-lo, però no val la trentena d'euros que costà.

blog comments powered by Disqus