El blog de Trespams

[ x ]

Faig servir les cookies de Google Analytics per al control de visites i estadístiques..
És una pardalada, però la llei diu que us he d'avisar, ja veus. Així que si visitau aquest blog donau-vos per informats o sortiu ara mateix i netejau les cookies del vostre navegador. Si continuau llegint, suposaré que ja us està bé. Si vols saber com llevar les cookies del teu navegador: aquí ho pots trobar

Introduction to Abject-Oriented programming

Seguint la línia d'assajos com "How to write unmaintainable code" o el refuctoring, ens arriba un assaig que revolucionarà la vostra manera d'entendre la programació: l'abject-oriented programming.

En el seu assaig Greg Jorgensen introdueix novetosos conceptes que sovint ens hem trobat en el codi, com les fragile base class, aquella classe o mòdul, que fa molt de temps que està a l'aplicació i que qualsevol canvi que s'hi faci romprà tota l'aplicació.

Interessantíssima també la seva recomanació pel control de versions, encara que he de dir que hi ha molt "previous art", l'he vista aplicada nombroses vegades en tota mena de documents word i fulles de càlcul.

En definitiva, un entreteniment estiuenc per passar l'estona.

http://typicalprogrammer.com/programming/abject-oriented/

blog comments powered by Disqus