El Blog de Trespams

Blog personal sobre tecnologia, gestió de projectes i coses que se me passen pel cap

Anar a la feina

Fins que el tema del teletreball no s'extengui més no hi ha més remei que anar a fer feina cada dia, i això a Mallorca significa en molts casos tenir que agafar el cotxe fins a Ciutat.

El meu trajecte matinal és d'uns 25 kilòmetres des de casa al lloc on deix el cotxe. No puc anomenar-lo aparcament perquè seria otorgar-li una categoria un parell de cents de vegades superior a la que té. Diguem que és un troç de terra on hi podem deixar vehicles.

El trajecte encara que curt, pot durar entre 15 minuts un dissabte o un dia d'estiu a 50 minuts un dia de pluja. Encara que no plogui, però sovint un trajecte que sol ser de 20 minuts es converteix en un trajecte de 30 o 35 minuts amb llargues coes per entrar a la rotonda que duu al polígon industrial on faig feina. Hom podria pensar que el tràfic està molt congestionat, però hi ha un fet que no és aleatori i que sempre hi és present: el municipal que regula el tràfic a la rotonda.

Quan aquesta gent, amb tota la seva bona voluntat, es posa a regular el trànsit la fluidexa del mateix disminueix en picat. Mira en la direcció que miris d'entrada a la rotonda, sols hi veuràs coes.

Cada dematí quan surt de casa em deman a veure si hi haurà sort i no hi haurà el municipal regulant el trànsit i si encara hi haurà els dos cotxes fet pols i a troços a l'aparcament i que la grua, tant diligent en altres llocs, no ha llevat. I no serà perquè ningú ho sàpiga, tanmateix el municipal de torn hi deixa el cotxe just aferrat a les ferralles aquellles.

blog comments powered by Disqus