El Blog de Trespams

Blog personal sobre tecnologia, gestió de projectes i coses que se me passen pel cap

IBM SDK for Java Version 6 Early Release Program

Doncs això, que m'he baixat la darrera versió del JDK de ca'n IBM. Encara pareix que és una Beta, però amb un poc de sort esper que arregli alguns problemes que hi ha amb PPC, sobretot en el que fa referència a la velocitat d'execució.

He vist que hi havia la versió PPC 64 bits, però com les altres vegades hi ha que conformar-se amb la versió de 32.

Quan surt una nova versió de la màquina virtual sempre tenc la tendència a provar-la a casa amb el PPC, l'Eclipse és un entorn de desenvolupament pesat com ell sol, però es fantàstic com a IDE i la integració amb Python amb el PyDev és molt bona. El problema que m'he trobat fins ara és que l'Eclipse damunt el PPC falla, i falla mot, es tanca, i això fa que es perdi feina feta que no compensa les facilitats de l'IDE.

Per coses particular he optat per programar amb Django, un bastiment de programació web de gran qualitat, que té com una de les seves grans virtuts que la informació que dóna damunt els errors és molt exhaustiva. Això fa que si l'IDE peta, els avantatges de tenir depurador i control de versions integrat es perden davant la fiabilitat d'un Kdevelop i la línea de comandes del subversion.

El Kdevelop en teoria integra un plugin de subversion, però és mooolt dolent i té poca funcionalitat. El gran avantatge del plugin per Eclipse que faig servir, el subversive, és que és molt complet, està molt integrat a l'IDE i a l'hora de resoldre conflictes entre versions pot cridar automàticament al comparador gràfic de fitxers.

Li donaré una altra oportunitat a l'Eclipse, l'he estat fent servir durant més de 15 minuts seguits i encara no s'ha tancat inesperadament, tot un èxit!

blog comments powered by Disqus