El blog de Trespams

[ x ]

Faig servir les cookies de Google Analytics per al control de visites i estadístiques..
És una pardalada, però la llei diu que us he d'avisar, ja veus. Així que si visitau aquest blog donau-vos per informats o sortiu ara mateix i netejau les cookies del vostre navegador. Si continuau llegint, suposaré que ja us està bé. Si vols saber com llevar les cookies del teu navegador: aquí ho pots trobar

10 anys ja!

Avui fa deu anys a aquestes hores em vaig casar al pati de l'Ajuntament de Binissalem. La gràcia de tot això és que encara hi estic casat! :) Entre mig dos dels projectes més interessants i que encara estàn en procés: En Toni, quatre anyets ja, i En Jaume que tot just n'ha fet dos.

A diferència dels projectes de programari que sovint acaben tard els nostres dos projectes han estan d'allò més puntuals. Fins i tot en el cas d'En Toni hi va haver un avançament de gairebé tres mesos. Això demostra que complir els plaços és important i és convé no quedar-se curt ni passar-se de llarg ;)

Ahir En Toniet va descobrir la calculadora, li vaig ensenyar com sumava i ara s'entretén fent sumes i mostrant-me el resultat per saber si és correcte. Encara no se fia massa de la tecnologia.

blog comments powered by Disqus
<<<<<<< main/templates/puput/base.html ======= >>>>>>> main/templates/puput/base.html