El blog de Trespams

[ x ]

Faig servir les cookies de Google Analytics per al control de visites i estadístiques..
És una pardalada, però la llei diu que us he d'avisar, ja veus. Així que si visitau aquest blog donau-vos per informats o sortiu ara mateix i netejau les cookies del vostre navegador. Si continuau llegint, suposaré que ja us està bé. Si vols saber com llevar les cookies del teu navegador: aquí ho pots trobar

Wilt s’ha perdut

He acabat de llegir Wilt s'ha perdut de Tom Sharpe, editat per Columna. És una lectura llegurera, ideal per l'estiu i que no té res a veure amb la informàtica. He passat un grapt d'hores divertides encara que el llibre no arriba als nivells de bogeria del primer Wilt o d'altres llibres de Sharpe com vicis ancestrals.

El llibre té torços molts bons, en Sharpe és un mestre de l'hipèrbole, de l'humor àcid i sagnat i del politic-incorrectisme. És delirant el retrat que fa del potentat americà i de la seguretat social anglesa, tant que a cops no pots menys que posar-te a riure descontroladament.

En aquest llibre el personatge de Wilt passa més a un segon pla i el seu protagonisme es veu eclipsat per les entremeliadures de les bessones i els altres personatges. Tot un seguit d'històries per passar una bona estona. Per cert, no recomanable a menors de 18 anys :)

blog comments powered by Disqus
<<<<<<< main/templates/puput/base.html ======= >>>>>>> main/templates/puput/base.html