El Blog de Trespams

Blog personal sobre tecnologia, gestió de projectes i coses que se me passen pel cap

Una jugueta

Ahir em va arribar finalment el nou PowerMac G5, una animaló amb dos processadors de 64 bits, han estat prop de tres setmanes d'espera però he de dir que per ara compleix les meves expectatives.

Ho vaig acabar de montar ahir prop de les dues del vespre, començant a les 12, clar :) . Ara per ara encara no he tingut temps d' instalar-hi el Linux, però no estaré molt.

El disseny dels Apple és molt cuidat, una caixa d 'alumini, un teclat blanc i unes butzes que quan les veus te n'adones del perquè de la diferència de preu. De totes maneres, i salvant un poc les distàncies en quant a potència de processador, abans de comprar aquesta màquina vaig mirar una estació de treball Dell, el mínim processador, un 3.2 GHz amb la mateixa RAM i disc anava gairebé 1000 € per damunt el mac i el consum que tenen dos Xeon no és menyspreable.

Al que no crec que m'acostumi és a la diferència amb els ratolins. Trob molt còmode el tema dels dos botons i la roda així que me pareix que el ratolí mac de disseny que ve amb l'equip segurament anirà a parar a un caixò.

blog comments powered by Disqus