El blog de Trespams

[ x ]

Faig servir les cookies de Google Analytics per al control de visites i estadístiques..
És una pardalada, però la llei diu que us he d'avisar, ja veus. Així que si visitau aquest blog donau-vos per informats o sortiu ara mateix i netejau les cookies del vostre navegador. Si continuau llegint, suposaré que ja us està bé. Si vols saber com llevar les cookies del teu navegador: aquí ho pots trobar

Una jugueta

Ahir em va arribar finalment el nou PowerMac G5, una animaló amb dos processadors de 64 bits, han estat prop de tres setmanes d'espera però he de dir que per ara compleix les meves expectatives.

Ho vaig acabar de montar ahir prop de les dues del vespre, començant a les 12, clar :) . Ara per ara encara no he tingut temps d' instalar-hi el Linux, però no estaré molt.

El disseny dels Apple és molt cuidat, una caixa d 'alumini, un teclat blanc i unes butzes que quan les veus te n'adones del perquè de la diferència de preu. De totes maneres, i salvant un poc les distàncies en quant a potència de processador, abans de comprar aquesta màquina vaig mirar una estació de treball Dell, el mínim processador, un 3.2 GHz amb la mateixa RAM i disc anava gairebé 1000 € per damunt el mac i el consum que tenen dos Xeon no és menyspreable.

Al que no crec que m'acostumi és a la diferència amb els ratolins. Trob molt còmode el tema dels dos botons i la roda així que me pareix que el ratolí mac de disseny que ve amb l'equip segurament anirà a parar a un caixò.

blog comments powered by Disqus
<<<<<<< main/templates/puput/base.html ======= >>>>>>> main/templates/puput/base.html