El Blog de Trespams

Blog personal sobre tecnologia, gestió de projectes i coses que se me passen pel cap

Trobada d’antics companys de San Francesc d’Inca

És curiosa la vida i cada cop estic més convençut de que es mou en cercles. Quan vaig acabar l'EGB a Alcúdia, vaig voler seguir els estudis a San Francesc d'Inca, ja que els meus millors amics anàven a estudiar-hi. Allà vaig conéixier molta gent, i en concret un al·lot, en Joan de Sineu, que com jo no anava del menjador del col·legi i es duia el dinar de casa.

Gairebé cada dia dinàvem plegats i encara que no coincidírem mai a un grup comú, ja que ell feia francés i jo anglès, ens ferem bastant amics. Una vegada acabat l'institud pràcticament no ens tornàrem a veure, devuit anys després, però, m'el vaig tornar a trobar dinant, al mateix restaurant on jo vaig habitualment. Ens tornam a veure per dinar ...

El dijous bo En Joan es va trobar, també per casualitat, amb una altre company de classe, En Paco, qui li va dir que preparàven una trobada d'antics companys d'Institud. El divendres en Joan em convidava a mi a la trobada. Devuit anys després un grup de 20 persones en trobàrem a Alaró per sopar plegats.

La cosa va tenir la seva gràcia. Molts havíem canviat tant que gairebé no ens coneixíem, tothom tenia la imatge de la gent quan tenia 18 anys (som de la generació del 68 nosaltres) i ara ten tenim 36, supòs que el pensament comú va ser el com havíem canviat, com si 18 anys no fossin la meitad de les nostres vides.

És bo retrobar antigues amistats i saber com li va a la gent. Amb l'era de les noves tecnologíes potser serà més senzilla seguir en contacte, i esper que l'experiència es torni a repetir. Ens intercanviàrem els correus electrònic i d'aquí poc penjaré una web relacionada amb el tema. Potser l'any vinent serem més, trob a faltar els companys d'Alcúdia, de Muro i Sa Pobla, m'agradaria tornar a veure'ls. Vaja! M'he posat un poc sentimental, potser es deu a que avui faig 36 anys.

Erem un grup d'uns 90 al·lots els qui acabàrem COU a San Francesc d'Inca aquell any. Ens falten 70 persones per localitzar encara. Si sou un d'aquets posau-vos en contacte amb mi, volem saber coses de la vostra vida.

blog comments powered by Disqus