El blog de Trespams

[ x ]

Faig servir les cookies de Google Analytics per al control de visites i estadístiques..
És una pardalada, però la llei diu que us he d'avisar, ja veus. Així que si visitau aquest blog donau-vos per informats o sortiu ara mateix i netejau les cookies del vostre navegador. Si continuau llegint, suposaré que ja us està bé. Si vols saber com llevar les cookies del teu navegador: aquí ho pots trobar

Més que un costipat

Doncs ha resultat que el costipat que arrossegava es va complicar i enlloc de un simple refredat ha derivat en una pmeumonia.

Ja tenc uns abdominals explèndits de tant de tossir, una tossina de ca d'aquelles que fan por. En aquests casos agraeixes els antibiòtics que hi ha al mercat. El que fa fredat, però, és comprovar-ne la llista de possibles efectes secundaris. Bàsicament ve a dir que et pot pegar de tot si prens les pastilles, però tu estàs tan fotut que tant et fa.

A mi em sona als disclaimers que apareixen quan instal·les programari. Ningú no es fa responsable de les errades o dels possibles defectes, i com en el cas dels medicaments normalment tant se'ns en dona, ja que el que volem és que la cosa funcioni.

blog comments powered by Disqus
<<<<<<< main/templates/puput/base.html ======= >>>>>>> main/templates/puput/base.html