El blog de Trespams

[ x ]

Faig servir les cookies de Google Analytics per al control de visites i estadístiques..
És una pardalada, però la llei diu que us he d'avisar, ja veus. Així que si visitau aquest blog donau-vos per informats o sortiu ara mateix i netejau les cookies del vostre navegador. Si continuau llegint, suposaré que ja us està bé. Si vols saber com llevar les cookies del teu navegador: aquí ho pots trobar

Esquivant la mort, de Josh Bazell

Aquest cap de setmana, entre copa de vi, fideus i passejades he llegit el llibre "Esquivant la mort" de Josh Bazell. És la història d'un assassí reciclat a metge. La portada diu que és "un thriller hilarant, entre House i Els Soprano". Jo no diria tant i crec que la comparació amb House li ve però que molt molt gran, coses del marketing.

Tot i això és un llibre molt entretingut, amb un ritme molt ben aconseguit i que t'engantxa, no tant per veure com s'acaba la cosa, sinó per conèixer-ne més coses del personatge i de la seva història.

M'ha agradat força. Absteniu-vos els sensibles.

Fitxa tècnica:

Esquivant la mort
Josh Bazell, traducció d'Elisabet Ràfols
Editorial l'Eclèctica bromera
ISBN 978-84-9824416-8
blog comments powered by Disqus
<<<<<<< main/templates/puput/base.html ======= >>>>>>> main/templates/puput/base.html