El Blog de Trespams

Blog personal sobre tecnologia, gestió de projectes i coses que se me passen pel cap

Moguda a ca'n Django

Django camina amb passes fermes cap a la versió 1.0, impulsat per la gent que vol una versió estable amb totes les millores actuals. S'ha definit tot una sèrie d'Sprints per a impulsar el desvenvolupament, anar integrant les millores ja provades i tancar tickets d'error.

En el procés hi ha tot un conjunt de decisions que s'han de prendre i que trenquen amb la versió estable anterior. Els canvis a Django són força graduals, i gairebé no trenquen mai les coses d'una manera bèstia, és veritat, les aplicacions deixen de funcionar, però és relativament senzill arreglar les coses si un ha anat seguint la branca de desenvolupament.

Un d'aquests canvis que "ha trencat coses" ha estat la integració del nou mòdul d'administració, que té força incompatibilitats, ja que refà tot el que era la definició de l'administrador. La gent de Django manté una llista d'incompatibilitats que fan que la feina, encara que se tengui que fer, sigui senzilla.

He actualitzat dos dels projectes que tenc a Google code, aquest blog per exemple. I ara queda anar migrant totes les aplicacions que tenim on-line. El trunk és massa bo i estable com per a no fer-ho servir, però de tant en tant dóna aquestes feinetes.

blog comments powered by Disqus