El Blog de Trespams

Blog personal sobre tecnologia, gestió de projectes i coses que se me passen pel cap

Actualitzat a Drapper Beta 7

Fa sols una parell d'hores he acabat d'actualitzar l'Ubuntu PPC per la nova Drapper Beta 7 que tot just acaba de sortir. No és agoserament, l'actualització de la beta anterior al meu altre ordinador, un vell ADM K6 III havia anat força fina, així que tampoc m'esperava tenir massa problemes.

gksudo "update-manager -d"

La instrucció màgica que m'ha permés l'actualització :)

Això s'hi, s'ha descarregat 900 Mb d'arxius i han estat un bon grapat d'hores entre la descàrrega i la pròpia actualització de programes.
He de dir que s'ho val. L'aspecte gràfic està molt més cuidat que a l'anterior versió, hi ha pràcticament les darreres versions de tots el principals programes, i el que és més important, se nota una millora apreciable del rendiment. Pareix que lo de que tindríen molts més programes compilats a 64 bits anava ben en sèrio.

Amb el que ho he notat més és amb l'Evolution, ara la càrrega és pràcticament instantànea, així com l'aplicació dels filtres de correu.

La càrrega de tot l'escriptori també és molt més ràpida que abans, i aplicacions tan pesades com l'OpenOffice també se'n veuen beneficiades d'aquesta actualització.

Per la part d'escriptori a casa faig servir Gnome, a la feina KDE. En ambdós escriptoris hi tenc instalades les aplicacions que més m'agraden de cada un. La llibertat del GNULinux és també la llibertat de poder-te configurar el teu entorn de treball (o de diversió) de la manera que vulguis.

blog comments powered by Disqus