El Blog de Trespams

Blog personal sobre tecnologia, gestió de projectes i coses que se me passen pel cap

Fer massa bona feina

Que amb les eines que et proporciona Django i un ganes de fer les coses bé, seguint els estàndards i fent les webs semàntiques s'obtenen bons resultats de posicionament és una cosa que puc comprovar dia rere dia.

La darrera ha estat una petició d'una de les seccions de l'empresa per a que féssim alguna cosa amb un micro-site que havíem llançat feia uns dies, ja que quan cerques pel nom del client al Google surt el nostre micro-site enlloc de la plana web de la marca principal.

Explicació: la plana principal del client està desactualitzada, té una relació de pes de la plana front continguts nefasta i està maquetada fent servir taules.

Per una part estic content perquè veig que en el que fa a posicionament i indexabilitat feim les coses prou bé, i per altra banda estic sorprès i fins i tot amoinat per la petició de "fer alguna cosa", que demostra una falta de fonaments en una gent que demana aquest tipus de coses.

Per al que tothom seria un avantatge competitiu: sortir el primer a Google, l'han convertit en una altra manera de dir que no fas bé la teva feina. Encara me fa mal la llengua.

blog comments powered by Disqus